marinainusa.blogg.se

OUTFIT IN USA

Publicerad 2012-09-30 23:09:45 i Vardag,

 
 
Eftersom jag råkar slösa bort alla pengar på ALLT förutom kläder så får jag ständigt hitta på nya kombinationer med de kläder som jag hade med mig... lite halvtråkigt och det krävs en hel del tänkande. Det som verkligen har piffat upp varje enkel outfit är denna väska som jag köpte inne på victoria secret. Helt perfekt om ni frågar mig! Ska försöka köpa någon mysig kofta eller så nu till hösten. Känner att jag behöver det. Möjligvis ett par gummistövlar också... med tanke på att jag faktiskt tar hand om barn och kommer befinna mig ute en hel del nästa år. 
 
klättring klättring klättring, idag har jag verkligen märkt skillnad på mina nya skills, drömmer till och med att jag klättrar, vilket förklarar hela mina situation just nu... hahah. BTW, S: jag har verkligen förbättrat min jogging! Du skulle vara stolt över mig om du var här :) 
 
 

2 MÅNADER

Publicerad 2012-09-30 17:58:32 i Vardag,

Två månader i USA idag! Tiden flyger iväg! 
 
Började morgonen vid 7, åkte och köpte mig oatmeal och sedan var det gym tillsammans med två goa tjejer! Snart ska jag vidare och klättra och sedan blir det middag ute ikväll. Kanske åker förbi mataffären och köper med in en B&J också. PERFEKT söndag! 

FRIDAY

Publicerad 2012-09-29 03:49:22 i Vardag,

VILKEN dag, phuuuu. Började som vanligt med frukost, skjuts och skola. Forsatte sedan på gymmet med en tuff joggingtur, stolt över mig själv hehe. Efter det satte jag mig vid poolen och solade, somnade och sov ca 1 timma... vaknade och insåg att oj, visst kunde man få färg i slutet av september.... Åkte vidare hem för dusch och lunch för att sedan hämta barnen och fortsätta min jobbdag. Sedan var det tänkt att jag skulle lata mig men insåg snabbt att det skulle vara coolare att följa med och kolla på en high school football game istället för att sitta och lata mig. Kan säga att det var förbanat coolt, en riktig filmupplevelse! Som toppen på gräddmoset började det spöregna och åska precis ovanför oss så alla var tvugna att springa in i matsalen för skydd. Alltså en åskstorm här är inget att leka med... lite små läskigt, men riktigt kul att få sitta inne i skolmatsalen och verkligen få uppleva den riktigt amerikanska high school känslan! Om man ändå hade flera möjligheter att gå i skolan, då skulle jag testa på alla världens skolor. Hade varit riktigt intressant! Nu sitter jag här och ska snart kolla på det nya avsnittet av Grey's. BTW, hur coolt var det inte att jag köpte kexchoklad, marabou och singoalla idag? Har gått ett rykte bland alla svenskar här i stan om att en affär vid namn worldmarket sålde lite svenska varor så när jag ändå befann mig i Cary så åkte jag dit för att kolla om det verkligen stämde och visst gjorde de det! Grät nästan av lycka! Har redan mumsat i mig två singoalla kex och kan tänka mig att det paketet kommer vara uppätet redan ikväll om jag inte skärper mig. Himmelriket jämfört med alla konstiga kex som finns här... dock finns ett undantag: oreos med peanutbutter, MUMS! 
 
Vill inte ens tänka på imorgon då det kommer vara fullt ös här. Barnens föräldrara ska ha party, som från början var tänkt att hållas i poolhuset, men pågrund av vädret är de tvugna att flytta det hit. Vilket kommer skapa kalabalik... förhoppningsvis går dagen snabbt och allt går bra... ska bara komma på hur det ska gå till. Längtar till söndag...: LEDIGHET. 

SO NOT OK

Publicerad 2012-09-27 06:07:06 i Vardag,

Vart är  alla bilder? Sanningen är att jag är så trött på min stora tjocka kamera att jag för första gången IDAG tog med mig den ut... MEN jag har inte haft orken eller tiden att lägga in dom på datorn, ännu mindre ladda upp dem här.... Så ni får helt enkelt nöja er med mina felaktiga meningsbyggnader och felstavning. Huvudsaken är att jag uppdaterar inte sant? :) 
 
Så idag hade barnen en ledig dag från skolan på grund av någon konstig anledning som ingen riktigt visste om... någon helgdag helt enkelt. Tjejen sov över en kompis och var där hela dagen medan killen och jag åkte till Durham och gick på museum/zoo (2in1). Ganska mysigt om man bortser från det faktum att jag måste ropa Anton 50 ggr innan han ens vänder huvudet. Det som irriterar mig mest är att när man frågar honom efteråt om han ens hörde att jag roppade så säger han "ja, meeeeeeeeeeeen....". Då börjar man ju undra hur de tänker angående respekt mot andra människor... vet de ens vad det innebär att respektfullt svara någon när någon försöker prata med dig? - Antagligen inte. Eller det faktum att tjejen (10 år) väljer att flörta med var och varannan kille. Spelar ingen roll om han är min ålder, neeeeeej "Who would turn this hot body down?!" som hon sa när vi åkte hem idag... ALLTSÅ VA?!?!? Är det meningen att JAG ska uppfostra henne nu?! HUR gör jag det? 

RALEIGH - NORTH CAROLINA

Publicerad 2012-09-24 05:47:00 i Vardag,

I början var jag väldigt fundersam över staden Raleigh, vad skulle jag ha för mig i en liten stad i en delstat som jag egentligen inte visst någonting om? Skulle jag trivas?
 
När jag väl befann mig på plats var jag fortfarande fundersam... skulle denna stad verkligen förverkliga mina drömmar om att uppleva ett riktigt amerikanskt liv?
 
IDAG, 23 September kan jag med säkerhet säga att denna stad är helt rätt. Sörjer det faktum att jag inte kommer ha möjlighet att uppleva staden till fullo då jag överger den för alltid efter jul. Tycker om att den är stor - men liten. Grön - men - grå. Händelserik - men händelsefattig. Modern - men gammeldags. Unviseritetsstad- men pensionersstad. Hela grejen med att det är en sydstat gör det hela ännu mer av en upplevelse. 3 månader kvar... hur stört är inte det? 
 
 
Ge varje plats en chans, även fast det kanske inte var just det stället du hade tänkt att du skulle hamna på. Vad det än gäller i livet. 

SÖNDAG AT THE ALE HOUSE

Publicerad 2012-09-24 00:24:00 i Vardag,

Vilken helg! Har gjort mer men också mindre än vad jag hade tänkt mig. Tog en "flue shot" idag helt oplanerat... inget man brukar göra som svensk eller au pair, men familjen tänkte väl att det var en bra att ha, speciellt med allt resande senare i år så jag tog den. Har haft ont i halsen lite från och till i ett par veckor nu och nu känns det verkligen. Inte mysigt. BTW, vad jag saknar hösten?!?! 30 grader idag och jag irriterade mig på att jag inte kunde ha jacka på mig... INTE OK att känna så. Sommar är väl underbart?! Ska försöka vänja mig. Ska också försöka vänja mig vid alla dessa amerikaner, inte så himla lätt när de är så himla öppna och vill hjälpa till. Min svenska hjärna tar hela tiden illa upp vilket i sin tur inte alls blir så himla trevligt... måste lära mig att slappna av när någon försöker hjälpa mig eller hälsar på mig... det är inte för att vara taskig utan för att de bara är så. Lite svårt ibland att förstå det bara... AJA, ska åka vidare och träffa lite folk. Blir trevligt. Hungrig som en varg är jag också efter all klättring... folk måste ju tro att jag börjar bli helt galen med denna aktivitet... tror det är så också. 

IGÅR

Publicerad 2012-09-22 20:53:00 i Vardag,

Dagen ÄR till och med så bra att jag helt glömt all kalaballik det var igår när jag tog hand om 4 ungar. Säger en sak: never ever ever again! 

ROCK CLIMBING

Publicerad 2012-09-22 20:51:00 i Vardag,

"don't drive while emotionally effected" - well, kind of true då jag helt lycklig satte mig i bilen och körde som en dåre. 100 på en 60 väg med en mini lön som jag har är inte så smart. Som tur var så hände inget. 
 
Idag var på en intro för nybörjare i klättring, inte undra på att det alltid är smockat, talangen, glädjen och välkomnandet där inne är overwhelming så man kan inte annat än att älska stället. Har hängt där så mycket nu på senaste tiden att folk NÄSTAN kan mitt namn.... MED nästan menar jag att det är väldigt svårt för människor att förstå att jag heter "Marina" och inte något annat konstigt namn som börjar på M... inte så svårt hu?! Hur som helst, They are gonna get there eventually! Lycklig som en hund efter 2 timmar körde jag hem (som en dåre) och snart är det NC state game som gäller. Inte fått tag på biljetter än, men vi ska "tailgata" så jag tror att det kommet bli hur kul som helst ändå. 
 
 
HOPPAS alla där hemma har en lika bra dag som jag !

SÅ EN BRA DAG SKA VA

Publicerad 2012-09-20 03:13:44 i Vardag,

Onsdagar är mina favoritdagar från och med nu. Idag speciellt. Fick gymma, slappa, äta god mat (OATMEAL!) och skypa med Linnea och Sofia!!! + att barnen hade klättring idag vilket förgyllet mitt au pair liv. Detta betyder att jag likaså kan sätta på mig climbing shoes och klättra. På söndag ska jag till och med på en beginners kurs, så får se om det blir något av detta! Fick till och med en hel del vänner på köpet! Alla är så hjälpsamma och vill visa hur det ska gå till, men inte på ett taskigt sätt utan mer "hej, jag vet hur det känns" sätt. Visade sig att den ena killen kom från en grupp som kallar sig ESM (kristna... men super snälla!) och den här gruppen var exakt den som Lovisa presenterade mig för. Varannan fredag ordnar de så att människor som är nya i Raleigh träffar varandra och typ sådana grejer, finns en tiotal au pairer som åker dit på fredagarna och det är ärligt talat grymt kul! (ja även fast de är kristna). Dock ska jag ta hand om 4 barn på fredag, barnen och tjejens två kompisar... så det blir då inget fredagshäng för mig inte! Dock hoppas jag fortfarande på en lyckad lördag! Hoppas, hoppas, hoppas! :) 

KIWI

Publicerad 2012-09-19 03:31:18 i Vardag,

phuuuu, trött som ett djur... och barnen har inte ens lagt sig än... vilket betyder att det skulle vara en skam om jag somnade innan dem... eller inte... vet inte riktigt. Är så himla trött att jag lugnt skulle kunna bara somna nu. Kanske blir så också. Idag hade vi i alla fall en tornado watch vilket betyder att de varnade för att allt som behövdes för att en tornado skulle skapas fanns där. Inget man märkte av i början av dagen, men senare började det regna helt stört galet och det blåste och ja det var storm helt enkelt. Som tur var så blev det inte mycket mer än så! 
 
Annars så är det min mammas födelsedag idag och det blev hur lyckat som helst! Firade hela dagen via skype så kändes nästan som att vara hemma! :)
 
BTW, min lilla kusin på 7 år har skaffat sig en hamster och MITT namnbidrag blev valt! Så nu heter hans lilla hamster Kiwi! Hur gulligt?! Stor deal för våra familjer då ingen av oss någonsin har haft husdjur så this is a big step! haha 

JOBBA JOBBA JOBBA

Publicerad 2012-09-18 04:03:40 i Vardag,

Vilken effektiv dag! Började som vanligt med frukost, barn, och skola, men sedan klockan 9 åkte jag till ett gym i Cary och mötte upp Mimmi. Gick därifrån med ett gymkort rikare och några svettdroppar fattigare! Ska bli så skönt att inte sitta och lata sig hela dagarna utan att på riktigt känna att man gör något bra. Efter att jag gymma åkte jag till klättringsstället i Morrisville och klättrade i typ en timma innan en massa barn invaderade hela stället och mina armar la av. Får ju se hur det känns imorgon med all denna träning. Nyss hade vi svenska skolan, där jag plötsligt är volentär, vilket i sin tur betyder lärare i en 1h 40min, minus lönen. Då menar jag verkligen lärare... usch.. jag som är sämst på att stava... nu ska jag lära barn att stava.... omg önska mig lycka till. 

SÖNDAG

Publicerad 2012-09-17 04:30:00 i Vardag,

Idag har varit en riktigt konstig dag. Skypat nästan hela dagen med Katja vilket var kul. Mindre kul var det faktum att vissa människor inte verkar kunna planera sin tid så att det passar schemat. MEN som man brukar säga, som man bäddar får man ligga. 
 
Imorgon börjar de tuffa, men ändå grymt roliga tiderna: JAG ska äntligen skaffa gymkort! 
 
BTW, stör mig så stört mycket på att jag pratar svenska hela tiden... snart varit här i två månader och har fortfarande inte lärt mig ett enda nytt ord... WTF!

GOOD NIGHT

Publicerad 2012-09-16 06:34:00 i Vardag,

Vilken bra kväl!! Slutade med att jag och Anton ritade en hel del, och kan säga att kille är duktigt! Sedan så beslutade vi oss för att efter att ha hämtat Kelly dra ut hans tand. Nu snackar vi om mig och lösa tänder, något jag hatat i hela mitt liv och så ska jag dra ut ett barns tand? MEN så kom jag på iden med att ta ett snöre och knyta ena änden i tanden och andra i ett handtag, också ganska äckligt, men han var så himla exited att jag bara inte kunde säga nej. Kelly filmade och allt blev hur lycket som helts, efter några försök, då hans tand var hur liten som helst och tråden inte ville fastna. Sötnöt la sin tand under kudden innan han somnade så att tandfen kunde ge honom en peng.... alltså blir helt naaw ibland, samtidigt som jag funderar. Dessa saker var meningen att jag skulle göra för första gången med mina egna barn, inte visste man att man som nittonåring skulle ta hand om två barn som om de var ens egna. Crazy shit. Får en också att inse att hur jobbiga eller tidskrävande de än är, så skulle jag aldrig kunna tänka mig ett liv utan egna små ungar. MEN det får helst vänta några år... 

RALPH LAUREN

Publicerad 2012-09-16 01:04:00 i Shopping, Vardag,

Dagens shopping, 15 min på ett outlet och jag fick med mig ett lyckat köp! NU kan det bli höst tycker jag!
 
Oj oj oj oj oj vilket fullspäckad dag, fast ändå inte. Började dagen med att alla här i huset skrek och hade sig hela morgonen så jag beslutade mig för att åka till poolen och sola. Efter det var det bara hem och fixa sig för att åka till Durham Lemur Center och ha Au Pair möte. Gick bra, fick träffa en hel del söta lemurer. Efter det så var det tänkt att vi skulle spendera kvällen på Tangers outlet, MEN jag började jobba halv 6 så det var fort hem. Nu när jag väl är här är det dock inga barn hemma... båda är borta hos kompisar. Så det verkar som att jag får ta hand om mig själv... vilket betyder att jag äntligen ska äta!! // ♥

TODAY IS THE DAY

Publicerad 2012-09-14 03:44:28 i Vardag,

IDAG var första dagen jag kände att jag hängde med i svägarna angående barnen. Det är så svårt att argumentera för regler som man själv inte satt, men idag gick det strålande, vilket i sin tur resulterade i en mycket lyckad dag och kväll. Inge bråk, inget skrik. 
 
 
 
Så idag var det äntligen det efterlängade "boosterthon" springet. Hela skolan blev engagerad för att samla pengar för skolmaterial genom att ge alla barn i uppdrag att fråga olika människor, t.ex. i granskapet om de kunde bli sponstrade per lap de sprang. Sammanlagt kunde man springa 35 laps, vilket betyder att om man sponstrade ett barn med 1 dollar per lap och de barnet sedan sprang 35 laps så ger man alltså 35 dollar till skolan. Riktigt rolig grej och alla barn var så engagerade och peppade. Tror de samlade ihop 140 tusen kroner... om det inte var mer! 
Riktigt roligt att kolla på vart det i alla fall! 
 
Annars då? Har pluggat klart till körkortet så snart så ska jag ta det förbanade NC drivers license. Sedan har jag suttit vid poolen, och som tidigare nämnt har jag lyckats få en hel del färg. Saknar hösten dock.. har lite svårt för att gå i shorts i mitten av september medan alla andra (Katja) köper vinterjackor och går runt i tjocktröjor, jeans, kängor och jackor.... Aja, ska väl inte klaga allt för mycket ;)

BLOGG

Publicerad 2012-09-12 04:56:00 i Vardag,

Jag är en sådan där person som ÄLSKAR att köpa nya block, har nog tusentals olika från olika delar av världen. MEN jag är sämst på att srkiva dagbok. Har aldrig riktigt lyckats till fullo. Så istället har jag haft en blogg, som de flesta känner till, sedan mars 2008. Vilket betyder att jag har haft den i snart i fem år. Jag var alltså 14 (?)... när jag började skriva. Insåg idag att jag skulle bli hur olycklig som helst om den bloggen någon gång av någon anledning försvann. Inte för att jag skrev mycket av vad som hände i mitt liv i den, men på något sätt så kommer man ihåg exakt vad man kände och tänkte när man skrev vilket betyder en hel del för hur man är som person just idag. 

HEJA SVERIGE

Publicerad 2012-09-11 03:12:06 i Vardag,

Alltså, svenska skolan, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Solsidan in real life, om inte ännu värre. Vart är mänskligheten påväg skulle jag vilja veta. 

MÅNDAG

Publicerad 2012-09-10 19:59:19 i Vardag,

NU är sommaren här! Efter en hel del konstigt väder känns det äntligen som det har kommit ett RIKTIGT sommarväder. Lite svensk högsommar i september. Idag har jag joggat för första gången på veckor, dock verkar det som att jag tar den korta vägen här i området så en runda går fort... ska testa en annan väg imorgon. Sedan har jag pluggat lite körkortsteori, vilket känns hur jobbigt som helst då jag trodde att jag var klar med den biten, men icke sa nicke. Sedan dess har jag suttit vid poolen och latat mig, NU ska jag försöka komma på en lösning till mina collegekurser som jag måste ta... Blir lite körigt när hela nästa år är uppbokat... Aja, löser sig! :) Ikväll blir det svenska skolan med barnen, på schemat står det att det är friluftsdag, med pizza som middag. Har jag inget emot! 

ONE TREE HILL

Publicerad 2012-09-10 05:14:04 i Vardag,

 
 
 
 
 
 
ALLTSÅ, jag måste bara dela med mig av denna upplevelse, hur amazing!?!?! FÖR er som INTE hänger med i svängarna kan jag tala om för er att bild1 är: bron i introt (Lucas joggar över den med en basketboll i handen), bild2: utanför Lucas dörr, bild3: Peytons hus, bild 4: Nathans hus (hur stört är det inte att det ser likadant ut (med en basketkorg) även i verkligenheten? bild4, deras high school, som i verkligheten är ett community college.
 
!!!!! 

WILMINGTON

Publicerad 2012-09-10 05:00:00 i Vardag,

 


 
 
 
Det finns vissa ställen i detta land som verkligen inte är något man lyfter ögonbrynet för, men Wilmington är en så mysig stad att man inte kan hjälpa att älska den. Fick ingen bild på beach housen, men ni skulle ha sett dem, hur galet fina och utsikten var ju inget man skulle tacka nej till! Så det var jag, Mimmi och Sofia som klockan 9 på morgonen började resan tillsammans med Sofias fina bil Bettan. 2 timmar senare befann vi oss på kusten i denna underbart fina stad! Eftersom den dessutom råkade vara inspelningsstaden till One Tree Hill (!!!!) besökte vi de olika ställen som serien utspelar sig på. Ni ska få se bilder sen. Kan säga att jag var i chock när jag plötsligt befann mig på deras High School... inte hade man en aning när man kollade på serierna när man var mindre att man en dag skulle stå just där allt spelades in?! 
 
Förutom att kolla på One Tree Hill hus och lata på stranden har vi ätit så sjukt god mat. Det har helt enkelt varit en riktigt bra dag som påminner en varför man egentligen åkte hit. STORT tack till er tjejer för att ni tog med mig på en liten roadtrip! 
 
 

ROCK CLIMBING

Publicerad 2012-09-08 22:09:21 i Vardag,

Så jag har nämligen blivit introducera till en sport som jag tycker är riktigt kul! Så vilken sport är det? Jo: klättring!  Det är jobbigt, men så grymt kul att man inte vill sluta... Testa testa testa! 

VAR INTE OROLIGA

Publicerad 2012-09-08 01:02:02 i Vardag,

Idag var en riktigt bra dag. Kan inte riktigt sätta fingret på det men det har varit en lugn och skön dag. Som sagt, ibland går det bra och ibland går det dåligt. :)

.

Publicerad 2012-09-07 21:00:00 i Vardag,

Till de som forfarande lever katedraldrömmen, EFTER katedraltiden, SLUTA. Helst nu. 
 
MVH, vi tog studenten 8 juni.  
 
 
 
 
 

BE YOURSELF

Publicerad 2012-09-07 20:52:00 i Vardag,

Okej, först ska jag bara säga, HEJ JOHANNIS! hehe, detta inlägg är för dig. 
Så vad har jag haft för mig de senaste dagarna? Jo, en massa onödigt. Tagit hand om barn, var av ett är som en tonåring och den andra inte verkar ha några öron. Ibland så går dert bra och ibland går det mindre bra. Jag ska ge er ett exempel: först när jag kom hit så blev jag introducerad för att fråga barnen på morgonen vad de ville ha till frukost, och att sedan gå till köket och ta fram/göra denna frukost åt dem. Något som jag personligen inte alls tycker om. Det var ingen som varken tog fram eller gjorde frukost till mig när jag gick i skolan, någonsin, men jag överlevde, ellerhur? Hur som helst så vill man inte ifrågasätta allt för mycket så jag spelade med, tills igår då tjejen fick utbrott på mig för att jag hade lagat ägg. Läs, LAGAT ägg. Fick damp på det och nu kan de glömma allt som har med lagad frukost att göra. Jag åt flingor i tolv år, jag tror att de kan äta flingor i ett år, eller göra egen macka. För det vet jag säkerligen att de kan göra. Hur som helst, igår var det världens läskigaste oväder när jag körde barnen till deras aktiviteter. Det regnade så mycket att vägarna blev fyllda med decimeters regn och man kunde inte se vägen framför sig, plus att det åskade precis ovanför oss så hela bilen vibbrerade. Ingen trevlig upplevelse. Sedan när vi var framme så skulle man springa ut till själva huset och kan säga att jag aldrig varit så blöt på en 2 sekunders vistelse utomhus någonsin! Skorna torkade inte förens sent på kvällen. Som tur slutade lagom till att jag skulle ut på "landet" och kolla på VMA:s och Obamas tal hemma hos Ricki. Kändes så konstigt att kolla på allt detta live, inget som annars skulle hända annars. 
 
 
 
PÅ TAL OM INGENTING, gissa vem som längtar till söndag och Wilmington efter att ha nördat OTH?!?!?!? 

HAHA

Publicerad 2012-09-07 00:27:59 i Au Pair,

dör. skrev en måndag i usa istället för en månad... hur fel kan det bli?!

FRUSTRERAD

Publicerad 2012-09-06 17:59:00 i Vardag,

HJKSAHKJAHFLASJÖLKLGKAÖLHAFHFHAJFÖJÖSLFLÖKÖDKSLJLÖSHGLÖLDÖJLÖJDLSHGHUIRWJOÖÖJKF 
ÖLJDSLÖHLKHDSKLGHISHGIOURIEJÖWJFÖLJALÖFDKNKFMLSDJFLSDHGUEISYIOUJOSDJFÖJLSJÖHDHGDG
 
 
 
nu ska jag gå till poolen. 

SKOG

Publicerad 2012-09-05 05:04:00 i Vardag,

 
 
Jag är så irriterad och arg att jag egentligen inte vill skriva någonting, men hade lovat mig själv att jag måste göra det. Annars kommer det försvinna ur minnet. 
 
Så denna helg har varit bra, blev introduserad för husbilen och har kommit underfund att 1. jag tycker verkligen om min hostmom, 2. jag skulle ångra mig om jag inte följde med nästa år. Men, måste dock kolla upp saker så att det inte blir helt kalabalik med hela cultural care och allt. Vi får se hur allt artar sig. Vad gjorde jag mer... diska?! Av någon konstig anledning var det jag som fick diska hela helgen, vilket inte hade stört mig lika mycket om någon hade tackat mig för mitt jobb. Vi vandrade, letade efter stenar och besökte en gruva. Så det har varit en intressant och lärorik resa faktiskt. Kalabalik uppstod dock när vi skulle fara hem och alla var trötta, hungriga och allmänt på dåligt humör. Som tur var kom vi levande hem! Okej, det där lät som en väldigt dålig helg, men det är bara så att jag är så otroligt trött att jag bara kan tänka på dåliga saker. 
 
 
Idag har varit en riktigt dålig dag. Känner mig utsliten för förstörd. jobbat 15 timmar, alltså över det jag egentligen får. av de 15 timmarna har jag suttit 7 timmar på en service och väntat på att bilen ska få sig en uppdatering. Plus att massa andra hinder har uppstått som jag egentligen inte har någon ork att ta upp här. Så alltså istället för att ha tagit hand om barnen så har jag tagit hand om bilen. Inte nog för att det tog min fria tid ifrån mig, det tog också min hostmoms tid för att hämta och lämna barnen på olika ställen. GASH, hur kan man bli så olycklig på ett ställe som egentligen skulle göra en lycklig? ÄR det såhär man ska må så kan det lika gärna va. Det var liksom meningen att jag skulle må bra och äntligen hitta tid för att göra det jag verkligen ville göra, vara kreativ, lära mig språket och se ett annat land. Just idag har det känts väldigt långt bort. Istället har jag känt mig som en lågklassad slav. 

NYTT

Publicerad 2012-09-05 04:33:48 i Shopping, Vardag,

 
 
 
 
Katja ville se att jag skulle lägga upp det jag hade köpt. Så här har vi det, hiking skor från Salomon och lite smått och gott från Marc by Marc Jacobs. 

LÅNGHELG

Publicerad 2012-09-04 03:40:03 i Vardag,

Jag lever! Har varit borta hela helgen... så ska uppdatera såfort allt är på plats igen! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela