marinainusa.blogg.se

HEJ TOMTEGUBBAR

Publicerad 2012-08-31 04:53:00 i Vardag,

trött. Dagarna är så konstiga. Ena sekunden är man hur kreativ och inspirerad som helst och andra sekunden är man en liten blöt katt darrandes i ett hörn. Det enda som gjorde min dag idag var att efter att min dators undersida helt förstördes av hettan igår beslutade jag mig för att testa och se vad de på apple store tyckte att jag skulle göra med det. 10 min senare gick jag ut med en ny undersida utan att det kostade mig ens 1 dollar. Dock verkar det som att fläkten inte riktigt hänger med i svängarna. Tror att det snart är dags för den att gå i pension. Väntar bara på att en ny macbook air kommer ut. Vill ju att den ska ha retina skärm.. hehe. 
 
Annars då?! Imorgon åker vi till Boone för att tillbringa vår första dag i RV'n, wish me good luck! 

Z100

Publicerad 2012-08-30 02:01:00 i Vardag,

åherre vad trött jag är...!! Har sprungit runt och letat efter skor och tillsist valde jag de jag hittade först. Hiking shoes, 130 dollar fattigare. Orkar inte ens bry mig hur mycket de kostar, bara jag får användning av dem, vilket jag förhoppningsvis får. Annars har dagen varit lugn, satt två timmar och tittade på människor i "klättergymmet", hahah hur säger man?  Väntade på att barnen skulle avsluta sina onsdagsaktivitet. Ganska intressant att studera olika människor, speciellt de som är riktigt duktiga. Såg t.ex. en liten 10 åring som klättrade som om det var det lättaste i världen, och jag kan berätta för de som inte testat, det är INTE lätt att hänga upp och ned samtidigt som man ska ta sig högre upp... 
 
Ikväll har jag inga planner vilket känns hel skumt och ganska deprimerande. Måste ta och börja gymma eller något. Ska bara köpa träningsskor... haha, slösar bort hela min årsinkomst på olika skor... nice. 

01.12

Publicerad 2012-08-29 07:12:00 i Vardag,

Tjo! Här har solen stekt och det är 28 grader ute... det roliga är ändå att jag har svenskt väder på mobilen så jag har gått runt i jeans hela veckan. Fast å andra sidan... det är sverigeväder när man går in i affärer och andra public places så det gör egentligen ingenting... är ändå aldrig ute haha. Så idag var andra dagen i skolan för barnen. Efter att jag släppte av dem åkte jag hem och sov i några timmar. Därefter kollade jag på One Tree Hill, ååh love att det kanske kommer bli så att vi åker till Wilmington nästa vecka (HOPPAS). Fixade också mobilen, så från och med nu har jag amerikanskt nummer och INTERNET vart jag än är + att jag nu kan använda min egna iphone = jag är överlycklig. Vad har jag gjort mer? Min hostmom tyckte att det var en bra ide att låta mig vara medlem i triangle rock climbing center, vilket betyder att jag från och med idag klättrar på fritiden, hur konstigt är inte det på skala 1 till 10? Inte så konstigt om man jämför med allt annat denna familj har för sig. HUR läskigt som helst att det visar sig att halva Raleigh har snackat om mig och tyckt synd om mig på grund av "resan". Känns ju lagom kul att höra att folk ville berätta men inte kunde berätta varenda gång de såg mig... Fick nämnligen reda på detta när jag var på tisdagsbio nyss (btw, den konstigaste filmen jag någonsin sett, "Bernie") + milkshake. Känslan av att så pass många människor har hållit detta ifrån mig känns riktigt läskigt. Får liksom gåshud bara jag tänker på det... aja allt har sin tid, så man vill att andra ska vara mot en ska man vara tillbaks brukar man väl säga? 
 
Awkward att Lovisas killkompis just frågade om vi skulle ses imorgon... I don't even know you dude? 
 
BTW, ännu mer awkward att ett fyllo satte sig vid vårat bort när vi drack milkshake för en timma sen... och självklart umgås vi med kristna Raleigh-bor så de ska självklart hjälpa honom och ge honom mat och så. Mitt i allt stirrar han på oss alla och pekar där efter på fyra av dem vi var med och säger att han har ett "meddelande" eller något sådant. Det läskiga att allt stämde så stört mycket, liksom till en tjej sa han "fly inte" och vi hade precis pratat om att hon verkligen inte ville åka tillbaks till australien, och till en annan tjej sa han "oroa dig inte" när vi precis hade pratat om att hon skulle försöka få jobb i England (hon kommer från Nya Zeeland och vill ut på nya äventyr). Alltså allt detta från en främmande man, väldigt imponerande. Tills han säger att jag är typ kompis med gud eller något liknande. Jag bah, say whaaaaat. Så jag behövde inget tydligen "meddelande" eller "råd" eller vad det nu var sa han... jahopp... det var ju en trevlig överaskining... 
 
Alltså mitt liv här borta... det händer något varje dag... 
 
 
Aja, ska sova nu, //♥

FIRST DAY OF SCHOOL

Publicerad 2012-08-28 07:01:00 i Vardag,

Jag är nästan back on track nu efter denna dag! Efter chocknyheterna igår gick det lite utför för mig med allt... MEN nu är jag tillbaks, åtmindstånde för stunden! Idag var det barnens första dag i skolan! Liten intressant upplevelse, man väntar på barnen i en lång kö och så ropas barnen upp och man får dem i bilen. Kelly är med och hjälper till i processen vilket jag tycker är coolt. Har inte gjort mycket annat, pratat med dem där hemma och allmänt varit lat. Åkte och köpte ett whiteboard-schema som jag satt upp på väggen, perfekt! Så slipper jag skriva små post-it lappar överallt för att påminna mig att göra olika saker... Efter skolan var barnen och klättrade och där efter blev det pizza, muuums! Sedan har jag spenderat kvällen hemma hos Mimmi där Sofia också var, mycket trevligt med lite svenska tjejer som sällskap! Dock var det hur läskigt som helst att köra hem.. tycker det är läskigt att köra hemma, ni kan bara tänka er hur det är att köra mitt i natten, spöregn och fyra filer...!  Vi har redan planerat in en liten trip... hoppas den blir av då jag inte hann besöka IKEA! BTW, alla ben & jerry's smaker, helt sjukt! Måste verkligen testa alla!!
 
mmm, älskar mina sammanhängande inlägg.

AS LONG AS YOU LOVE ME

Publicerad 2012-08-27 06:33:00 i Vardag,

 
 
 
När jag ändå gör det pinsamt för mig, varför inte göra det ännu pinsamare? Vet att ni kommer älska den här!
 
 
 

PROBLEM IN USA

Publicerad 2012-08-27 02:37:00 i Vardag,

26 Augusti. Jag vet att det här datumet och den här dagen föralltid kommer finnas som en påminnelse över vad jag valde att göra med mitt liv. Det är en påminnelse att aldrig vara allt för bekväm i sin tillvaro och att man alltid ska förvänta sig nya saker i livet. Nu är det nämnligen så att min värdmamma berättade för mig idag att hon tänkte göra en around-america-trip tillsammans med barnen i en husbil från och med nästa år. Låter inte som en big deal. Men vi snackar 7 månader, barnen ska inte gå i skolan utan bli "homeschooled", men jag har möjligheten att se allt i USA som någon någonsin kunde ha drömt om. Samtidigt slår det mig att jag, en nittonårig tjej, alltså fortfarande en "tonåring" som bestämde sig för att bo hos en annan familj i ett helt år, plötsligt befinner mig i den här situationen som jag egentligen inte är mentalt redo för. Sedan april detta år har jag varit fast målsatt över att jag kommer 1. bo i USA 2. bo i ett hus 3. bo i EN stad. Så blev det ju inte riktigt.
 
Samtidigt inser jag att var det inte det här jag egentligen ville? Inte att sitta och rutna i ett hus, utan för att se och uppleva saker som jag senare inte kommer ha tid eller pengar för. 
 
Dock så gör det faktum att jag kanske kommer befinna mig på resande fot i ett halvår att jag sakna hemma så sjukt mycket att det gör ont i hjärtat varje gång någon säger "mamma", "pappa" eller "syster". För att jag vet att de är så otroligt långt borta från mig och jag har inte möjlighet att säga dessa ord så pass ofta som jag egentligen vill. Sen är det inte helt omöjligt att vi ses några gånger under det halvåret, men det gör ont att det inte är med dem jag delar denna upplevelse med. Varför ska jag vara så himla nyfiken på världen? Varför kunde jag inte bara stanna i Linköping? Ah, alla dessa frågor som enbart har ett svar: Jag är den jag är, jag vill se världen även fast det betyder att jag kommer ha ont i hjärtat av saknad. För jag vet att vara hemma och klappa sina föräldrar på huvudet inte kommer göra mig mer lycklig. Deras kärlek är lika stark här som den är hemma, vilket också är anlednigen till varför jag känner som jag känner. 
 
Å andra sidan, tänk vad många ställen jag kommer ha besökt innan jag ens fyllt 20?! Jag tror det var ca 48 stater sammanlagt. Detta skulle kunna vara världens dunder blogg där jag delar med mig av alla konstiga upplevelser som jag möter på vägen. 
 
Gash, sorry om detta gjorde vissa av er förvirrade, det är bara det att klockan är 02.34 hemma och ingen är vaken, vilket betyder att jag sitter här ensam med mina tankar. Så bloggen är det enda stället jag verkligen kan skriva ur mig... (då jag råkar sakna någonting som heter dagbok hahah). 
 
 

ATLANTA

Publicerad 2012-08-25 00:07:18 i Au Pair,

Efter 6 timmar i bil med 4 ungar runt mig, var av det näst intill främmande barnet bredvid mig var åksjuk var vi äntligen framme! Som tur var gick vi och la oss direkt när vi kom fram och vaknade ganska sent. Vilket var skönt! Så idag var vi i världens största akvarium, pretty cool. Snart är det dags för middag! mums!!

JUST DANCE

Publicerad 2012-08-23 20:23:17 i Au Pair,

tycker det är så underbart att en 7 årig pojke frågar om jag vill köra just dance med honom. I was like, are you kidding me?? OF COURSE! haha.


Idag bär det av mot Atlanta, värdmamman ska bara ta emot ett pris... vardagsmat....

ONE LAST DAY

Publicerad 2012-08-22 20:02:00 i Vardag,

Sista fria dagen för klockan 7 är barnen hemma och då är det fullt ös. Tvättning och packning är det som gäller. Plus att de ska matas och stoppas i säng, frågan är bara vem som har den uppgiften. Inget är riktigt bestämt, får se helt enkelt. Tidigare idag träffade jag de två svenska tjejerna och de var hur snälla och gulliga som helst så det var riktigt kul! Får se om det blir IKEA på söndag, eller om jag jobbar... tror jag jobbar. Står "date night?" vad det betyder vet jag inte riktigt, är det en date night eller är det inte en? hm.. Dagen innan barnen börjar skolan. Mycket som ska förberedas, vad de ska ta på sig, när de ska vakna, va de vill ha i sin lunchväska och lite sådant. Gash, det var ju typ igår det var jag som låg i sängen och inte kunde sova för att jag skulle börja skolan dagen efter? Galet! 

LAZY DAY

Publicerad 2012-08-22 03:16:00 i Vardag,

Soho! Hur great är det inte att kunna sätta sig och kolla på svenska hollywoodfruar här borta över tv3 play?! Love it! Eller att jag kan kolla på pretty little liars på tv, som ett normalt program och inte över någon konstig sida på internet?! Dock är det sjätte dagen då jag är helt själv, jag ska väl inte klaga egentligen, men jag hatar att vara själv när det är mörkt och läskigt ute... Har inte gjort så mycket idag, åkte lite vilse, gjort trafiken galen när man själv blir irriterad över att ingen använder blinkers! Blir ju galen.
 
Imorgon ska jag träffa upp två svenska tjejer här på crabtreemall vilket ska bli kul. Senare på kvällen kommer barnen hem! Då blir det TVÄTTNING. Kuuuuuul! 

ART MUSEUM

Publicerad 2012-08-21 19:23:37 i Vardag,

 
 
 
 
 
BILDER! Äntligen tänker ni va...?! och sen ser ni att de är tråkiga kulturbilder, heheh. Detta är i alla fall NC museum of art. Riktigt snyggt! 

AN OTHER DAY

Publicerad 2012-08-21 04:43:03 i Vardag,

God kväll, och god morgon för er! Sitter helt själv i detta stora hus, för femte dagen i rad nu. Barnens föräldrar är i Raleigh, men de jobbar gaaaanska sent idag så de har inte kommit hem ännu (klockan är halv 11 här)... Hoppas de hittar hem innan jag går och lägger mig. Annars då? Vaknade runt 8, gick upp, tog ut disken och sen gick jag och la mig igen. Vilken duktig au pair jag är, allt för att de inte ska behöva kolla på lite disk. Vaknade sedan igen vid halv 11 tiden då jag bestämde mig för att åka till ett supermysigt cafe här i närheten (kan egentligen gå dit).... Lugnt och fint med interner. Heter caribou coffee, typ Starbucks men tusen gånger mysigare. Efter någon timma där åkte jag hem och skypa lite med Sofie, gash vad det gör ens dag att skypa med någon hemmifrån. Man liksom lever på det ganska länge kan jag säga. Efter det åkte jag till Crabtree och åt soup in a bread bowl, som är typ ett stort runt surdegsbröd som är format som en skål och i det brödet får man soppa. HUR GOTT SOM HELTS! Satt lite för mig själv, läste bok och betede mig allmänt "hej jag låtsas att jag är med i en film" aktigt. Åkte hem, bestämde mig för att ta en powerwalk i området, gick snabbare än vad jag trodde. När jag SEDAN kom hem var jag beredd för ett mysig hemmakväll framför pll, då en söt liten tyska sms:ade mig och frågade om inte jag ville hänga på och gå och äta tillsammans med några andra tjejer. Så det var riktigt mysigt! Det som är så roligt är att här är det normalt att ta motorvägen för att träffa folk, och 40 min anses vara nära, något som ALDRIG skulle falla mig in att göra hemma... Eller som att Lovisas killkompis tror att han kan replaca henne med mig är ju lite awkward... 
 
I alla fall, SÅ min hostmom sa att hon skulle komma runt 9 pm, så tänkte att då kunde jag också vara hemma så kunde vi fixa collage kurserna, men ja.. hon sa att hon skulle vara lite sen och jag sa att det var okej och att hon inte behövde skynda sig... men halv 11.... hm, tror att jag går och lägger mig faktiskt. //♥
 
 
ursäkta om min historia inte hänger ihop, de gör de aldrig, så det är bara att vänja sig :)

THE BIG BIG BANG

Publicerad 2012-08-20 00:55:00 i Vardag,

En sak med USA (eller i alla fall i den delen jag bor i) som jag stör mig något så otroligt mycket är deras ickeexisterande känsla för design och stil. Saknar den nordiska stilrena designen på inredning. Inte många som vet att jag är galen för inredning. Ett högt prioriterat drömyrke som jag haft sedan barnben är just inredningsarkitekt. Men sådan människa som jag är förtränger jag sådana drömmar. Så nu vet ni en intressant sak om mig. 

ME MYSELF AND I

Publicerad 2012-08-20 00:42:00 i Vardag,

blöhö på att jag jämt ska vara så himla överdrivet generös och duktig. 
 
BTW, överraskningsmiddagen var mitt i prick.

EN DAG SOM DENNA

Publicerad 2012-08-19 21:31:15 i Vardag,

Söndag. En långtråkigt, regning städsöndag. Har skypat mest hela dagen. Med familj och SzeSze. Känns som att man är så nära, när man egentligen är så långt bort. Får inte tänka på det allt för mycket. Saknad och så, för då är det kört. 
 
SÅ meningen är att jag ska göra en överraskningsmiddag till mina hostparents. Känner mig stolt över mig själv. Det kommer att bjudas på "svensk", "färsk" mat som då alltså betyder kyckling och potatisklyftor + SALLAD. Det jag menar med "färsk" är att de inte hade några färskpotatiskar i en affär lika stor som Ica Maxi... så var tvungen att köpa frusen klyftpotatis. Sorgligt men sant! Wish me good luck! //♥

ATT VARA SJÄLV.

Publicerad 2012-08-19 05:41:42 i Vardag,

har precis insett att jag ALDRIG kommer vilja bo själv. NEVER EVER, EVER! Kan vara det tråkigaste och för att inte tala om det läskigaste som en människa kan göra. Fy så hemskt! 
 
I ren uttråkan har jag nu rensat hela rummet på skit som lämnats kvar av föregående au pairer samt köpt nytt duschdraperi OCH förstört badrumsmattan.... BRA DÄR MARINA. Den var endå gammal och äcklig... men man vet ju aldrig... kanske var det dyrbaraste i huset? eeeeh who am I kiding? 

LÖRDAG

Publicerad 2012-08-18 20:36:10 i Vardag,

Ännu en dag då man hinner göra väldigt mycket. Vaknade, gjorde pannkakor, kollade på tv, tvättade, gick till poolen, läste ut en bok och tvättade lite till. Dessutom har jag hunnit skypa med mina morföräldrar + gammelmormor, vilket var hur gulligt som helst!
 
Nice att klockan enbart är halv 3, så de resterande timmarna ska jag spendera nere på Crabtree och shoppa samt belöna mig med god mat.

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

Publicerad 2012-08-18 04:03:00 i Vardag,

Chocken när man inser att man är lite rikare varje fredag.
Så igår kväll var min första natt ensam i detta stora läskiga hus. OM inte tv:n och datorn hade funnits hade jag inte vetat vad jag skulle ha gjort med mig själv. Somnade tillslut iaf och vaknade igen 04. Det är då man ÄLSKAR tidsskillnaden, för som tur var kunde jag skypa med syster nästan hela morgonen tills jag somnade igen. Sedan blev det uppdatering av livet hemma av Linnea, vilket totalt gjorde min dag. Så glad över att ha hunnit skypa åkte jag för att leta efter en superstor arts and crafts store. Smart som jag är åker jag helt fel och irar runt i över en timma innan jag bestämmer mig för att vända hem och shoppa lite i shoppingcentrumet i närheten. Satte mig på Starbucks, sökte upp adressen till affären en sista gång, åkte och hittade den! Soho för att jag inte är helt lost! Vad har jag gjort annars? Kollat på film... tvättat... ätit... varit vid poolen... solat... läst. Jepp, allt detta på en och samma dag! Love those days! 

ZOO

Publicerad 2012-08-16 03:43:00 i Vardag,

 
 
 
 
Idag är en sådan där dag då man bara vill gömma sig från allt detta och bara åka hem. Vissa grejer här har känts helt meningslösa, medan andra har varit mer än bra. Skulle inte jag haft en morot skulle jag tagit nästa flyg hem. Men har man någon plan, väg eller dröm som leder en vidare så klarar man det. Tidsskillnaden dödar mig också, då jag enbart har tid att prata med människor nu, 21.35 (03.35 hemma)... vilket betyder att INGEN är vaken. Nu får vi också ha i åtanke att jag enbart varit här i 2 veckor och att fortfarande försöker anpassa mig. Saknar ju liksom pappa, mamma och syster... och för att inte tala om alla vänner. 
 

Vidare till de lite roligare sakerna (men kind of jobbiga), igår var vi nämnligen på NC zoo och kollade på djur (nehe). Lever inte upp till samma standard som Kålmorden, men det funkade. Dock var det lite jobbig att tjata på barnen hela tiden, då det verkar som att de inte har några öron what so ever.

 
Imorgon lämnar alla mig i några dagar... vilket blir ganska skönt. Kommer bli riktigt interessant att se om jag ens hittar hem från flygplatsen och om jag gör det så ska jag äntligen åka och SHOPPA! // ♥

FARTFYLLD VECKA

Publicerad 2012-08-13 06:34:05 i Vardag,

Så, sedan dess att Wifi på mobilen slutade fungera på grund av rautern så har jag varit lite deprimerad. Eller, egentligen inte, men det är en anleding till varför jag inte har haft så bra kontakt med någon under de senatse dygnen. I ALLA FALL, igår var hur kul som helst. Lovisa har så galna kompisar och alla är så öppna och glada att det känns som att jag har umgåts med dem i hela mitt liv, fast jag egentligen enbart kännt dem i några dagar. Här är alla lite läskigt glada faktiskt. Det känns lite ovant när en främmande människa vill veta allt om dig liksom... men man vänjer sig snabbt, bara att babla på om onödiga saker.
 
Idag hade Lovisa och hennes två andra au pair kompisar Good Bye party i områdets pool house, hur trevligt som helst! Dock känns det konstigt att det snart bara är jag som ska ta hand om barnen, crazy. 
 
Börjar sakna alla där hemma..! Ni vet vilka ni är....! // ♥

1 WEEK

Publicerad 2012-08-11 22:37:45 i Vardag,

Varje gång det händer något så tänker jag alltid att jag ska skriva det här på bloggen, men när jag väl sätter mig vid datorn så har jag glömt allting... måste bli bättre på det... vill ju hålla er uppdaterade! Så idag är det lördag vilket betydde sovmorgon, vilket var hur underbart som helst med tanke på att vi var ute till 1pm igår och spelade kort med en massa människor (som btw är hur kul som helst). Idag är det jobb från och med klockan 5pm och om vi hinner så blir det collageparty efteråt! Spännande...! Två veckor i USA och en vecka i familjen... crazy!

GOD MORGON... ELLER DET VILL SÄGA GOD NATT

Publicerad 2012-08-10 05:37:49 i Vardag,

Något extremt konstigt har hänt med mitt face! Känns som att det ska brinna upp när som helst... man börjar ju liksom bli lite orolig... IALLAFALL, idag var ännu en fartfylld dag då vi han med att kolla på gym, skaffa bibliotekskort och tadada: bankkort. Nu på kvällen mötte vi upp Lovisas kompis för att äta på resturang och vi fastnade där i några timmar vilket var hur trevligt som helst. Kommer kännas tomt sen när Lovisa inte längre är kvar... 

ATT VARA AU PAIR

Publicerad 2012-08-09 03:38:09 i Vardag,

Man ska vakna klockan 7, diska, laga frukost, packa lunch, väcka, skjutsa, städa, handla, hämta, läsa, äta, diska, tvätta och natta när man jobbar från 7-9 och 14.30-21.00. Det är som jag har fått barn, eller det är inte SOM OM, jag har fått barn. I och och för sig delar jag dem med Lovisa, så än så länge känns arbetsbördan lagom rolig. 

RALEIGH

Publicerad 2012-08-08 16:20:41 i Vardag,

Dagarna är verkligen konstiga här. De är långa, men ändå så korta. Snart har jag varit hemmifrån i två veckor. Helt galet om man frågar mig! Raleigh är så amerikanskt som det kan bli. Igår var vi och kollade på bio och efter det mötte vi upp Lovisas kompisar för Milkshake, kändes nästan som att vara med i en film. //♥

USA

Publicerad 2012-08-07 04:48:01 i Vardag,

 
 
 
 
 
Jag har fått en del klagomål angående den dåliga uppdateringen... MEN det finns en anledning! :) I fredags kom jag alltså fram till Raleigh, North Carolina där min hostmom, Lovisa (barnens au pair som jag kommer ersätta) och barnen väntade på mig. BTW, au pair skolan i NYC var egentligen hur kul som helst, om man kollar på det stora hela. De svenska tjejerna (alla är inte med på bilden) var hur underbara som helts, så man behövde egentligen aldrig ha tråkigt. Sedan blev jag också bästa vän med tyskarna som jag bodde med (haha) så det var ju också bra! Hur som helst, sedan dess att jag varit framme i Raleigh har det varit fullt ös. I lördags var vi och klättrade och sedan på kväll tog Lovisa mig till hennes kompisar som var på någon resturang och sen vidare hem till någon där vi satt ca 20 pers och spelade kort, vilket var helt underbart kul. Igår fick jag köra för första gången vilket inte var det lättaste jag gjort i mitt liv. Här lever man med motot "att köra farligt är säkert"... låter helt stört, men om sanningen ska fram så ligger det något i det. Har dock ALDRIG kört så dåligt och farligt som jag gjort idag. Förstår inte hur föräldrarna hade tänkt att jag skulle köra barnen så... helt jäkla stört om man frågar mig. Annan kultur och syn på saker antar jag. Idag har barnen varit borta på camp, så Lovisa visade mig runt kvarteret (allt ser banne mig likadant ut!) medan barnens kusin Rebecca shoppade loss på Crabtree (superstort mall). Vidare på eftermiddagen var vi vid poolen och latade oss och nu på kvällen har vi varit på en SUPERGOD resteurang called Cheesecake factory (btw, om det fortsätter såhär så rullar jag snart hem). Allt annat har varit bra. Lite annorlunda värld här måste jag säga. Känns som jag liksom lärt mig mer om männskligheten på enbart de få dagar jag varit här. Kanske låter konstigt med sant! Aja, ska sova nu! //♥
 

OH NO MY HAIR

Publicerad 2012-08-02 13:20:42 i Vardag,

Ett tips bara: försök aldrig platta håret när du använder en adapter, 1, det kommer ta minst 1 timmar för plattången att bli uppvärmd, 2, det är ändå lika fuktigt ute som i en regnskog så det spelar ingen roll om du plattar det eller inte... du kommer ändå se ut som en krulltott i slutändan. MVH, tjejen som har försökt. 

St. JOHN'S UNIVERSITY

Publicerad 2012-08-01 03:01:21 i Vardag,

Vid första tanke tänkte jag skriva vilken dag det är, tills jag insåg att jag inte har en aning. Igår gick flyget till London för att sedan byta flyg och åka vidare mot New York, som tur var var vi ca 10 tjejer som åkte tillsammans! Så efter 11 timmars resande, var av de sista timmarna var ett helvete då jag inte visste om jag skulle spy eller dö av huvudvärk, var vi äntligen framme. Snacka om big ställe, skolan är idelad i olika hus var av vissa enbart är massa rum där man sover. Delar rum med två tyskar (kryllar av tyskar här). Imorgon återstår en sista dag i skolan, på torsdag bär det av för en heldag i New York City och på fredag flyger jag till familjen! // xoxo
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela