marinainusa.blogg.se

UNIVERSAL STUDIOS

Publicerad 2012-12-31 05:14:00 i Vardag,

 
 
 
 
Universal sudios, Orlando. Ganska awesome dag om man borser från barn som inte lyssnar och allt för långa köer. Der var SMOKAT med folk. Vilket inte är så konstigt... med tanke på att alla är lediga och det är nyår imorgon... Harry Potter world var bättre än förväntat och allt annat var bara som ett plus på kanten. På Tisdag är vi back för att göra andra halvan av parken! En annan awesome grej som hände var att jag träffade på Karin och hennes bror once more i kön till gift shoppen! Hur stor var chansen att vi skulle träffas där?  Alltså förgyllde mig dag! 
 
Saknar dock min älskade syster. Jag och hon hade gått crazy om vi var här tillsammans. Gör ont i hjärtat bara att tänka på hur mycket jag saknar henne just nu. Mamma, snälla, skicka hit henne? 

FLORIDA

Publicerad 2012-12-30 02:08:18 i Vardag,

 
 
 
Så var vi i florida. 23 grader och sol, åtmindstånde någon timma innan solen gick ner och vi fröst ihjäl. Resan hit gick smärtfritt, med förståelse över att barnen ibland har långtråkigt då de inte får sitta på sina tekonologiska saker hela tiden och då min roll som underhållare kommer in in bilden. Inte det lättaste jobbet på jorden, då vi sitter tillsammans i ett litet uttrymme med väldigt få roliga saker att göra. Någon som har något förslag på roliga saker att göra i bilen, som även jag kommer tycka är underhållande?! 

MITT NYA RUM

Publicerad 2012-12-29 04:59:25 i Vardag,

 
Mitt nya krypin. Tycker ärligt talat om det! Som ett allderls eget rum, där enbart jag får vara. Love it. 
 

DAY 1; 2 STATES

Publicerad 2012-12-29 04:48:19 i Vardag,

 
 
Så var dagen kommen! Vi tog vårat pick och pack och lämnade Raleigh, NC för resterande USA. Båda barnen var otroligt upprymda och hela resan till vår "campground" i Georgia gick smärtfritt. Vi har alltså åkt genom 2 "nya" stater.. (bortsett att vi alla redan varit i dessa två stater tillsammans redan sedan tidigare), Imorgon reser vi vidare mot Florida, vilket är en ny stat för mig! Legoland och Harry Potter World here we come! 
 
I brist på annat att berätta så kan ni få veta att jag och Anton har grymmaste secret handshaken, så varje gång vi ser något awesome så gör vi den... hur coola är inte vi på skala 1 till 10? 
 

LAST DAY

Publicerad 2012-12-28 06:47:00 i Vardag,

 
Åh fina fina vänner. Vad jag kommer sakna er! Gör så ont i hjärtat att jag måste lämna så underbara människor såhär! Speciellt när alla bor på så olika ställen när de inte bor i Raleigh längre... fan. Som att lämna ett kärt hem igen... 
 

Förutom det sorgliga så var jag så otroligt lycklig över att nästan allihopa kunde komma. De hade nämligen lurat mig och nästan 95% skrev att de inte kunde komma på grund av att de var tvugna att jobba... vilket jag tyckte sög, men hade ändå förståelse för det då jag faktiskt hade skrivit "inbjudan" så sent som igår... men så när jag kom till Ale House så såg jag att nästan hela skaran satt och väntade på mig!! Åh mitt hjärta sprack av glädje! ♥
 
 
 
 
PS. Oliva och Sofia, just so you know, bara för att SHM splittras betyder det inte att vi inte rockar, jag bara råkar befinna mig på resande fot... typ testar solokarriären lite.... hahahah PUSS ♥ DS.
 
 

CHARMTROLL

Publicerad 2012-12-27 18:38:56 i Vardag,

 
Fullt ös medvetslös. Det är ett mirakel att jag har 2 sek för att skriva någonting här. Idag är sista dagen i Raleigh, och igår var sista gången på klättringstället... känns så grymt konstigt! 
 
Idag ska det sista fixas och ikväll säger jag hej då till mina fina vänner här... kommer bli så sjukt ensamt utan dem! 

RV

Publicerad 2012-12-26 05:56:25 i Vardag,

 
 
25 December, vilket betyder att det fortfaranade jul här i USA, men det betyder också att det snart enbart är 2 dagar kvar tills mitt rum flyttas över till mitt nya rum... det vill säga det lilla utrymmet ni ser på första bilden! Ska härmed också bli bättre på att dokumentera mina dagar genom text och bild. Förhopningsvis får ni en uppdatering per dag, men som många vet så kan det ibland bli lite stressigt och uppdateringar är inte alltid den första prioriteringen. Förhoppningsvis ordnar sig allt! 

JULAFTON

Publicerad 2012-12-26 03:10:36 i Vardag,

 
 
Så var det alltså julafton. En mysig dag, fylld med blandade känslor. Både bra och dåliga. Vaknade upp hemma hos Sofia där även Olivia hade spenderat natten. Vi åt pepparkakor, bullar, julskum och drack julmust medan vi kollade på Kalle Anka. Är så glad över att vi började dagen tillsammans, med tanke på den gnagande känslan av längtan som ständigt fanns i hjärtat. Vidare skypade jag med familjen hemma och öppnade alla deras presenter, och de öppnade alla sina. Fick så fina klappar! Blev så glad! Som grädde på potatismoset kom kameran på posten. Resterande dagen spenderades på lite olika ställen var av ett var Crabtree Mall, där en julöverraskning väntade. Från ingenstans träffade jag Karin och hennes familj. Det var nog det sjukaste som hänt mig på ett tag kan jag säga... ingen av oss kunde ens dröma om att vi av slump skulle träffa varandra?! Dagen forsatte sedan med mat i mängder samt kyrkan på kvällen. Kan nu officielt säga att jag firat en amerikansk jul i USA. 

ÅTERKOMMER SNART

Publicerad 2012-12-19 21:02:45 i Vardag,

Åh jag är så ledsen att jag är så dåligt på att blogga... men snart så! Beställde en ny kamera idag så snart kommer ni snart tröttna på alla uppdateringar... heh. 10 dagar kvar och sedan är vi på G. Med stort G. Kan inte fatta hur fort tiden går. Tiden springer iväg. 

HELG

Publicerad 2012-12-15 03:48:59 i Vardag,

Hej på er! Är så fruktansvärt trött och då ska ni veta att det är fredag och klockan är knappt 10. Ska gå och lägga mig på direkten, ville bara säga hej... Imorgon blir det bio på IMAX och på söndag ska vi till................. IKEA. Yes vi ska sitta i bilen i 3 timmar och för att äta lite svensk mat. + att jag ska få med mig lite nya lakan och kuddar som jag ska ha i mitt myshörn, hehe... 

INLÄGG

Publicerad 2012-12-11 05:37:29 i Vardag,

Hallå där! Idag har varit en lång dag. Hunnit gymma för fulla muggar samt handla klart alla julklappar för de där hemma! Nu ska det bara skickas iväg och så kan jag bocka av det från min lista. Dessutom hade svenskaskolan julavslutning i vårat hus så det har varit fulla muggar med massa barn och mat. Ganska mysigt om man bortser från det faktum att allt var så extremt svenkst som det kan bli... Har annars suttit och packat in alla presenter lite fint... vilket tog en sådär tre timmar... nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon blir en fullspäckad dag också! ♥

TGIF

Publicerad 2012-12-07 19:30:26 i Vardag,

Idag är första dagen då jag bara suttit och latat i flera timmar. Förvisso är jag tvingad till huset då jag är billös samt barnvakt åt målarna. Ganska skönt ändå. Kan räkna på fingrarna hur många gånger jag suttit framför tv:n sedan jag kom hit, så en hel dag framför MTV är helt ok! Vad har annars hänt i mitt annat så händelserika liv? Tog körkort igår + gick klart kursen som jag var tvungen att gå så nu är allt fixat och klart! Känns mer och mer som att jag drar mit tillbaks sakta men säkert ifrån Raleigh och att som har med Raleigh att göra, kanske för att göra det mindre jobbigt när det väl gäller att lämna staden och alla. 21 dagar kvar. Dessutom är det julkaos innan det så tiden kommer flyga iväg. 

WASHINGTON 30 NOV - 2 DEC

Publicerad 2012-12-05 21:31:10 i Vardag,

 
 
 
 
 
 
Pic1, smithsonian museum, pic2, United States Captiol, pic3, Washington monument, pic4 får (...), pic5, George Washingtons hus, pic6, Georgetown 
 
HELGEN i Washington DC kan beskrivas med ett ord: awesome 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela