marinainusa.blogg.se

DON'T LET YOUR DREAMS JUST BE DREAMS

Publicerad 2012-07-29 21:42:27 i Vardag,

Imorgon gäller det. Sa hej då till mina älskade tjejer, vilket blev en gråtfest. Gud vad jag älskar dem, helt galet. Därför känns det extra mycket i hjärtat att släppa taget om dem och börja vandra sin egna väg. Jag tror det blir bra. Allt kommer bli bra. 

PACKA

Publicerad 2012-07-28 18:27:13 i Vardag,

Det här med att packa har jag alltid fått ryssnigar för. Hatar att packa. Hatar att se högar med kläder skrynklas ihop för att få plats i en resväska likt en elefant (men som inte får väga mer än 23 kg). Det är i alla fall (delvis) gjort nu! Känns skönt. Okej, ska sluta snacka resväskor, kläder och annat trams. 
 
Ikväll blir det restaurangbesök tillsammans med tjejerna för ett final (oh yes) good bye... vi får se hur det går. // xoxo
 

28-07-2012

Publicerad 2012-07-28 00:18:45 i Vardag,

FREDAG! Måndag börjar närma sig med stormsteg och det känns verkligen! Har haft ett taight schema hela vecka för att hinna umgås med alla en sista gång, någon som inte riktigt har funkat då jag inte kan få mig själv att säga hej då till alla. Vänner som man träffar nästan varje dag (Linnea, Sofie, Sofia) eller ÅTMINDSTÅNDE någon gång i veckan (The Five Best Friends) har man svårt att dra sig ifrån. Kalla mig töntig, men de är verkligen vänner som hänger med i vått och torrt, och kommer kännas helt otroligt stört att inte träffa dem på ett helt år. 
 
Sen är det det där med familjen, kan inte ens tänka mig att jag ska lämna dem för ett helt år utan att få tårar i ögonen. Mina älskade föräldrar och min älskade lillasyster. Hur ska jag klara mig utan dem i min närhet, och den allra viktigaste frågan, hur ska de klara sig utan mig? 
 
TROTS allt detta så måste man kolla på det positiva. Det är trots allt BARA 1 år. Dessutom så finns iphones, facebook och skype, så jag kommer inte vara helt isolerad från det som händer här hemma. 
 
 
SNART BÖRJAR ÄVENTYRET! // xoxo
 
 

1 VECKA

Publicerad 2012-07-23 16:52:34 i Au Pair, Om mig,

Om exakt en vecka lämnar jag älskade, lilla, underbara Sverige för staterna, där jag kommer vara Au Pair för två söta barn i Raleigh, North Carolina. 
 
Därför startar jag också denna blogg så att mina nära och kära (men också andra fina läsare) ska kunna följa med mig på äventyr i USA. Hoppas ni är redo för ett fartfyllt år! // xoxo 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela