marinainusa.blogg.se

HOUSE ON THE BEACH

Publicerad 2012-11-27 03:22:00 i Resor, Vardag,

 
 
 
 
 
Jag och den här bloggen verkar inte kunna hålla sams nu för tiden.... måste verkligen skärpa mig!
SÅ till Thanksgiving hyrde familjen ett becah house på Emeralde Isle. Vi var precis på stranden, man hörde vågorna från rummet och det första man såg på morgonen var havet, vädret var så fint att vi alla blev solkyssta på kinderna. Hade lugnt kunnat bor där några veckor ärligt talat... underbar helg i alla fall! Idag var vi och besökte husbilen och mätte lite för att se var vi ska lägga alla våra grejer, därbland våra kläder... Fick en sådana otrolig längtan över att bara åka. På onsdag är det exakt 1 månad kvar. 

N.C. STATE MUSEUM

Publicerad 2012-11-18 23:56:00 i Vardag,

 
 
Helgen har gått så fort! Har haft en så mysig helg med fina vänner. Utan de skulle det vara ensamt! Det är fullt hus här då barnens mor- och farföräldrar är på besök, som tur är det så gulliga så jag har inget emot det! 
 
Idag var jag på N.C. state museum of natural science och kollade på titanic utställning, med riktiga delar som de tagit upp från havet. Helt sjukt..! Jag är ju som de flesta vet en galning i titanicfilmen (har nog sett den MINST 50 ggr, utan att skoja) så för mig var detta hur coolt som helst! 
 
Ikväll bär det av för LCC möte, har dock en känsla av att jag kommer frysa ihjäl då vi ska sitta ute och grilla s'more. Gott men kallt! 

HÖSTDAG

Publicerad 2012-11-15 20:29:42 i Vardag,

Den här veckan har inte varit en höjdare för någon av oss. Den har varit seg, kall och otursam. MEN som tur var finns det sådana här dagar då man bara är. Egentligen så är jag fast i huset då barnens farföräldrara har bilen, men det gör mig inget. Fick godis av dem så jag är nöjd och glad. Fått lite ny inspiration för bland annat träning, men också för lite annat smått och gott. Älskar när man plötsligt rycker upp sig från sina dagliga rutiner och inser att HEY, jag har ju all tid i världen på att göra det just JAG vill, så varför inte uttnytja den tiden fullt ut? 

CARY

Publicerad 2012-11-12 05:14:00 i Vardag,

 
 
 
Jag och tjejerna gymar i en liten stad som heter Cary (ligger mindre än 10 min från mig) så jag har åkt förbi "downtown Cary" ett par gånger... så i veckan tänkte jag att jag kunde ta med mig kameran och ta lite kort då det faktiskt är super mysigt där! Pyttelitet men ändå så himla gulligt! Inte vad man tänkt sig precis när man planerade att åka till USA. Vilket jag inte har någonting emot!

LYCKLIGARE NU

Publicerad 2012-11-12 04:59:18 i Vardag,

 
 
 
Någonting som jag upptäckt med North Carolina och Raleigh för den delen är att man kan hitta skogar/parker i närheten av huset som är helt magiska. Som denna skog, där de har byggt en väg på vattnet runt en hel sjö. En underbar promenad på ca 5 km. Helt underbart nu när det är så underbart väder också. Här är inte hösten som hemma... solen skiner, värme och torrt! Dröm höst med andra ord! 
 
Helgen har varit underbar, konsert på musumet, skridskor, gymmet, outlet och hel myssöndag tillsammans med Sofia och Olivia. Barnen har dessutom skött sig vilket gör det hela mycket enklare. Imorgon är det en helgdag så det blir en slappis dag + att Anton har en playdate vilket han ser framemot väldigt mycket! 
 
Ska försöka hitta lite tid för bloggen... även fast det just nu känns nästintill omöjligt. 

TRÅKIG

Publicerad 2012-11-08 06:00:37 i Vardag,

Önskar så innerligt att jag hade ork för bilder och bloggen, men det verkar som att min hjärna och vilja riktar sig åt andra håll. Behöver en ny kamera för att inspireras och ta nya bilder och jag måste lära mig använda det svenska språket korrekt för att låta er läsaren får en klarare uppfattning vad som egentligen försiggår i mitt liv. För som det ser ut som nu så lever jag i ett råtthål tillsammans med dammtuss 1 och dammtuss 2, vilket inte är fallet! 
 
 
SÅ kära läsare, håll ut, för snart (eeeeh typ 2 månader kvar) kommer det nya tider....! För då har jag faktiskt något att berätta varje dag!

4 NOVEMBER

Publicerad 2012-11-05 03:37:14 i Vardag,

Oj oj oj oj oj det var länge sedan! Sitter aldrig vid datorn nu för tiden då iphonen gör ett galant jobb att hålla mig uppdaterad! 3 månader har nu gått och det rullar på, tänk att det redan är november. Börjar sakt men säkert bli kalt och nu när klockan vreds tillbaks en timma så blir det också mörkt mycket tidigare på dagen... hösten är inte ritkigt min årstid! Som tur är så är det väldigt många soliga dagar så det är åtmindstånde vackert! Ska försöka ta tag i mitt liv nu, typ ta körkort, fixa kurs och börja läsa lite böcker med andra ord, sluta tillbringa tid på onödiga ställen (shopping) och sluta kolla på dumma serier (grey's)... 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela