marinainusa.blogg.se

LAST COUPLE OF DAYS

Publicerad 2013-01-24 05:42:00 i Vardag,

Insåg att jag faktiskt kunde köpa eget internet... eller vad man nu kallar det. På lite olika ställen har de något som kallas boingo wifi och det har funnits på 90 % av alla campingplatser vi varit på... kostar bara 10 dollar per månad så nu har jag i alla fall internet på datorn varje kväll... eller i alla fall de flesta kvällar. Dock så var det sämst här då det tog hundra år att ladda upp bilderna... I ALLA FALL 
Key West, hej Mexikanska Golfen och värme! 
 
 
 Everglades, alligatorerna låg lite var stans och här klappar Anton en av dem! Om man borser från att han står några meter ifrån, hehe... vi har fått sett en hel del konstiga djur, men alligatorerna slog nog allt. 
 
 
Henry Ford och Tomas Edison Winter Estate. Eftersom en del av barnens skolning är att lära sig historiska saker så åker vi till en del museum runt om som ni kanske märk och detta var ett av dem! Ganska intressant att få lära sig om alla dessa människor och sedan få gå och se vart de bodde och hur deras uppfinningar/böcker och andra framgångar ser ut i verkligeheten.
 
 
Idag var vi och besökte Winter The Dolphin i Clearwater. En delfin utan svans-fena, ganska intressant historia... de har gjort en film om det som heter Dolphin Tale och barnen var stormförtjusta över att få se henne! 
 
 
Som ni kan se så är det fullt ös varje dag. Ibland undrar jag hur alla orkar... och visst dagarna har sina stunder. För det mesta är humöret uppe och nyfikenheten på världen tar över. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela